2013. július 6., szombat

Long time, no talk

Igen, eltűntem. Vizsgaidőszak, nyár, munka. De közben azért megnéztem jó sok filmet.

Peace, Love and Misunderstanding: hippi, cuki, család.
Chalet Girl: kiszámítható, de nem rossz, ha szeretsz snowboardozni.
Liberal Arts: életszagú, ugyanakkor elvarázsolt. Feltétlenül látnod kell!
Lola Versus: lányoknak kötelező, down-to-earth és mégis..
Movie 43: baromi vicces vagy iszonyúan szomorú? nem tudom dönteni.
Az ötéves jegyesség: aranyos, nem bánod a végét sem, remek színészek.
Szédületes éjszaka: legtrébb filmek egyike. NAGY NE!
Másnaposok 1-2-3: az első rész az még oké, vicces egyszer, max kétszer. Utána meg irány a lejtő a második résszel, a harmadik pedig egyenesen a gödör legalja..(még csak másnaposak se)
Gyakornokok: Google-reklám, de ezek után én is dolgoznék ott, pedig aztán távol áll tőlem ez a téma. Kicsit keserű szájízzel jöttem ki a moziból, holott tetszett a film, de mégis. A társadalom, amit megmutattak, az igen szomorú.
Női szervek: csak és kizárólag akkor nézzétek meg, ha imádjátok Sandra Bullockot és már régen láttátok új filmben. Amúgy elég gyenguska egy alkotás: semmi jellemkidolgozás és fejlődés, sztori az nem túl logikus. FBI kontra közönségesség, és mégis az FBI marad alul..
Trance: atttttom-állatul jó egy film. Végig "transzban" (haha, érzitek a humor helyét..:) tartott. Egyfolytában azon gondolkoztam, hogy MIII VAN?!?! Sejtelmem se volt, hogyan hozzák ki a végét a filmnek. Illetve valami hasonló alapötletem volt, de azért ez mégse ugyanaz. James Mcavoy számomra teljesen új színészként tűnt fel, és le a kalappal /már lecsekkoltam a filmes karrierjét/. Vincent Cassel profi, mint mindig. 
Egyébként kábé öt tökéletes filmből összegyúrva megkaptuk a TRANSZ-t. Ez az 5 pedig: Eredet, Viharsziget, Blöff, Spíler és Harcosok klubja.
Mai utolsónk:
A Nagy Gatsby. Eszméletlenül tetszett.__ DiCaprio.__ Ezt nem is magyarázom. Hangulat fantasztikus. Ruhák ámulatba ejtőek. A zene is tök jó volt, a bele nem illése miatt. Szép szerelmes sztori. SZSZSZ ;) Egy dolog nem nyerte el tetszésemet:
 olyan egyszerű módon, kiválasztották, hogy egy alig kidolgozott szereplő, aki amúgy persze a "pornéphez" tartozik és ezért indulatból cselekszik, mert hát esze az nem is lehet..Szóval, hogy miért pont neki kellett a pisztolyt a kezébe adni. Bár könyvből született a film, szóval nincs mit tenni. De amúgy csillagos 5!!

Hát, most csak ennyire futotta. Még képek se lesznek:( Sajnálom nagyon!
Főleg, hogy most már ennyi időm se lesz!
De azért igyekszem néha pótolni a lemaradást!

Csak bírjátok szemmel a sok filmet!

                                                   ezt még így muszáj voltam. tényleg.


Sir Brian